LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI > 200 LEI

Livrare GRATUITA pentru comenzi > 200 Lei

Retragerea

Informatii privind exercitarea dreptului de retragere din Contract

Pentru a-ti oferi o experienta de shopping cat mai usoara si placuta, vei regasi mai jos principalele aspecte legate de dreptul tau de retragere din contract. Pentru informatii suplimentare poti consulta rubrica Termeni si conditii.


Dreptul de retragere din contract

In calitate de Consumator beneficiezi de o perioada de 14 zile de retrage dintr-un Contract, fara a fi nevoit sa justifici decizia de retragere.

Perioada de retragere expira in termen de 14 zile de la:
- data la care Consumatorul sau o terta parte, alta decat transportatorul si indicata de Consumator intra în posesia fizica a Produselor sau,
- in cazul mai multor Produse din aceeasi Comanda care vor fi livrate separat, in termen de 14 zile de la data la care Consumatorul sau o terta parte, alta decat transportatorul si indicată de Consumator, intra in posesia fizica a ultimului produs, sau
- in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese, in termen de 14 zile de la data la care Consumatorul sau o terta parte, alta decat transportatorul si indicată de Consumator intra in posesia fizica a ultimului produs sau a ultimei piese.


Exercitarea dreptului de retragere

Pentru a exercita dreptul de retragere, Consumatorul informeaza miniprice4all.ro cu privire la decizia sa de retragere din contract, inainte de expirarea perioadei de retragere. In acest scop, poti alege una din urmatoarele variante:

- De a folosi modelul de Formular de retragere (formular pe care il vei gasi in colet alaturi de Produse)

- De a face orice alta declaratie neechivoca prin care iti exprimi decizia de retragere din Contract (ex: poti trimite un e-mail la adresa contact@miniprice4all.ro sau poti trimite instiintarea prin intermediul paginii de contact disponibila pe site la adresa http://www.miniprice4all.ro/contact# sau printr-o scrisoare trimisa prin intermediul serviciilor postale la adresa de retur: miniprice4all.ro, bd. Republicii nr. 12/4, 430264, Baia Mare, judet Maramures).


Efectele retragerii

In cazul retragerii din Contract te rugam sa returnezi Produsele la adresa: miniprice4all.ro, bd. Republicii nr. 12/4, 430264 Baia Mare, judet Maramures, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in cel mult 14 zile de la data la care ai comunicat miniprice4all.ro decizia ta de retragere din Contract. Termenul este respectat daca Produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Produsele vor fi returnate folosind orice companie de curierat sau prin intermediul serviciilor postale. Costurile directe de livrare aferente returnarii Produselor cat si orice alte costuri suplimentare de returnare in cazul in care a fost aleasa in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de noi vor fi suportate de catre Consumator.

Costurile directe legate de livrarea produselor returnate pot fi influentate de dimensiunea si greutatea produselor returnate dar in orice situatie acestea nu ar trebui sa depaseasca 20-30 RON, indiferent de compania de curierat agreata. De asemenea poti returna Produsele si prin intermediul Postei Romane.

Consumatorul este singurul responsabil de orice diminuare a valorii Produselor ca urmare a unei manipulari diferite de cea necesara pentru a stabili natura, caracteristicile si funcţionarea acestora. Ne rezervam dreptul de a nu accepta retururi in situatia in care Produsele returnate nu sunt in aceeasi stare in care au fost livrate (inclusiv in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Sunt exceptate de la dreptul de retragere furnizarea de Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Client.


In cazul retragerii din Contract, iti vom rambursa toate sumele pe care le-am primit drept plata din partea ta, mai putin costurile livrarii, fara intarzieri nejustificate si în orice caz nu mai tarziu de 14 zile de la data la care miniprice4all.ro a fost informat in legatura cu decizia ta de retragere din Contract a. Suma va fi rambursata utilizand aceeasi modalitate de plata ca si cele folosite de Consumator pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care Consumatorul a fost de acord cu o alta modalitate de plata, fara a cadea in sarcina Consumatorului plata de comisioane in urma rambursarii.


Fara a aduce atingere celor de mai sus, este posibil sa retinem rambursarea pana la primirea bunurilor sau pana la data primiii unei dovezi conform careia au fost trimise Produsele catre noi, oricare dintre cele două situatii are loc mai devreme.