0756619777  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI > 100 LEI

LIVRARE RAPIDA PRODUSE IN STOC

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI > 100 LEI

LIVRARE RAPIDA PRODUSE IN STOC

  
  

Confidentialitate

Politica de confidentialitate

Intimitatea dumneavoastra este importanta pentru noi. Apreciem increderea pe care ne-o acordati si ne obligam sa protejam si sa aparam orice tip de informatii personale pe care ni le le incredintati.

miniprice4all.ro in calitate de operator, administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos datele personale furnizate de catre catre dumneavoastra in calitate de Utilizatori sau Clienti ai Site-ului, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Miniprice4all.ro poate modifica din cand in cand Politica de confidentialitate; va recomandam sa vizitati periodic acesta sectiune pentru a fi la curent cu actualizarile. Daca nu sunteti de acord cu acesta Politica de Confidentialitate trebuie sa intrerupeti utilizarea serviciilor noastre, inclusiv navigarea pe Site.

Ce tip de date personale foloseste miniprice4all.ro?

Colectare datelor cu caracter personal

- Cand va creati un cont pe Site sau efectuati o Comanda vi se cere sa mentionati adresa de email, numele si prenumele, adresa pentru facturare si livrare, numarul de telefon, informatii necesare pentru plata.

- Cand doriti sa va abonati la newsletter vi se cere sa introduceti adresa de mail

- Cand doriti sa ne contactati prin intermediul formularului de contact de pe Site vi se cere sa introduceti numele, adresa de emai si telefonul

Colectarea datelor tehnice - cand vizitati Site-ul nostru, chiar daca nu va creati un Cont sau nu efectuati o Comanda,  in scopul imbunatatirii serviciilor oferite prin intermediul Site-ului sau cu scop statistic, este posibil sa colectam anumite informatii cu caracter tehnic despre vizitatorii Site-ului, colectare care se realizeaza din raportul de trafic al serverului: in momentul accesarii Site-ului, sunt furnizate anumite informatii legate de acces cum ar fi adresa de IP, locul de unde a fost accesat site-ul, durata vizitei, sistemul de operare folosit.

Am putea de asemenea obtine informatii despre dumneavoastra atunci cand utilizati anumite servicii de social media.

De ce colecteaza si prelucreaza miniprice4all.ro datele dumneavoastra personale?

Prin crearea voluntara a Contului sau comandarii de Produse pe Site precum si in alte situatii in care ne furnizati voluntar date cu caracter personal, va exprimati in mod expres si neechivoc consimtamantul ca miniprice4all sa colecteze si sa prelucreze datele dumneavoastra cu caracter personal, atat manual cat si automat, nelimitat teritorial sau temporal, pentru scopurile mentionate mai jos:

· Validarea, facturarea si expedierea Comenzilor precum si informarea Utilizatorilor/Clientilor privind starea si evolutia Comenzilor

· Solutionarea anularilor si retururilor sau a oricaror altor chestiuni de orice natura referitoare la o Comanda, Contract sau Produse achizitionate

· Crearea Contului si Asigurarea accesului Utilizatorului/Clientului la Serviciu

· Informarea Utilizatorilor/Clientilor privind situatia Contului acestora pe miniprice4all.ro

· Abonarea la newslettere sau alte liste de corespondenta pe Site

· Trimiterea de newslettere/alerte comerciale periodice, oferte, promotii, mesaje, publicitare si de marketing, prin folosirea postei electronice (email, SMS) si/sau prin apel telefonic

· Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, schimbari de proceduri, etc.)

· Contactarea Utilizatorului/Clientului la cererea sa voluntara sau in chestiuni de relatii cu clientii

· Statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii Produselor oferite si a imaginii miniprice4all.ro si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi

Potrivit Legii nr. 677/2001 cu respectarea conditiilor de forma si continut acolo prescrise, puteti ca o data pe an sa va exercitati un drept de acces la date furnizate, pentru a afla daca acestea sunt sau nu sunt prelucrate.

De asemenea puteti oricand exercita, in conditiile prevazute de aceeasi lege, un drept de interventie asupra datelor in sensul posibilitatii de a obtine de la miniprice4all.ro, la cerere si in mod gratuit:

a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legi mai sus mentionate, in special cu privire la datele incomplete sau inexacte,

b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu legea mai sus mentionata si

c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform literelor a) si b) de mai sus, daca aceasta modificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Aveti de asemenea posibilitatea exercitarii unui drept de opozitie in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dumneavoastra particulara ca datele care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza. Aceasta optiune determina imposibilitatea accesarii Serviciului.

De asemenea, orice Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus, puteti adresa o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata la sediul social al SC Belnadi Reper SRL, bd. Republicii, nr.12/4, cod postal: 430264, Baia Mare, judet Maramures.

Pentru situatiile in care dumneavoastra in calitate de Utilizator sau Client veti solicita stergerea Contului pe Site, agreati si intelegeti ca stergerea datelor personale ce va apartin va fi urmata de anularea contului dumneavoastra din sistem si in consecinta de imposibilitatea de a accesa Serviciile oferite de miniprice4all.ro

Accesul la date personale

miniprice4all.ro se obliga ca datele colectate de la Utilizator sau Client sa fie prelucrate numai in conformitate cu scopurile declarate in prezentul document si ca nu va publica, inchiria, licentia, transfera etc, date sau baze de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal ale Utilizatorului sau Clientului vreunor terti neimplicati in indeplinirea scopurilor declarate.

Exceptie de la cele prevazute in paragraful de mai sus sunt situatiile in care transferul /accesarea/vizualizarea etc. este solicitata de organele abilitate in situatiile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentuli.

Securitate

In conformitate cu legislatia in vigoare privind protectia datelor folosim proceduri rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat si folosirea incorecta a datelor personale, utilizam mecanisme fizice, electronice si procedurale de protectie inclusiv proceduri de securitate si restrictii tehnice si fizice de accesare si folosire a datelor personale insa nu putem garanta integritatea absoluta a datelor cu caracter personal si nu putem elimina complet eventuale riscuri.

miniprice4all.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii sau date cauzate de orice defectiuni sau erori ale serverelor pe care este gazduit sau ale softului cu care este conceput Site-ul.

In cazul in care optati in calitate de Client pentru plata online prin card bancar a Produselor comandate de pe Site, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare la plata a cardurilor se realizeaza exclusiv prin intermediul procesatorilor de plati.

Procesatorul/procesatorii de carduri bancare agreat(i) de catre miniprice4all.ro are(au) dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

miniprice4all.ro nu solicita si nu stocheaza informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientilor, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plati online.

Link-uri externe

Politica de confidentialitate miniprice4all.ro se aplica doar datelor furnizate voluntar de catre Utilizator sau Client exclusiv pe Site. Astfel  miniprice4all.ro nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara Site-ului. Informatiile de orice fel, incluzand informatiile cu caracter personal furnizate unor astfel de pagini nu intra sub controlul sau autoritatea  miniprice4all.ro si acesta nu poate fi facut responsabil pentru orice utilizare a acestora in orice mod.

Cine este responsabil cu prelucrarea datelor cu caracter personal pe Site si in aplicatiile miniprice4all.ro

Belnadi Reper SRL in calitate de operator stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal pe Site-ul miniprice4all.ro si in aplicatiile sale. Belnadi Reper SRL este o societate comerciala cu raspundere limitata, inregistrata conform legislatiei din Romania si are sediul social la adresa: bd. Republicii nr 12/4, cod postal 430264, Baia Mare, judet Maramures, Romania.

Daca aveti sugestii sau comentarii cu privire la prezenta Politica de confidentialitate, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa contact@miniprice4all.ro

Ultima actualizare, Octombrie 2015

  
  
  
  
Informatii utile
Despre noi
Termeni si conditii
Confidentialitate
Marturiile clientilor
Politica de Cookies
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Plata si livrarea
Informatii Retur
Retragerea
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Harta site
ANPC
Solutionare Online Litigii
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
Corespondenta marimi
Newsletter
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?



Marturiile clientilor

Multumesc pentru produse si servicii, am fost placut surprinsa atat de calitatea si pretul produselor comandate cat si de consiliere si promptitudine....

Lorena

Vezi mai multe marturii
Social media
   
Plata cu cardul

Viziteaza magazinul Miniprice4all.ro pe ShopMania Positive SSL