LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI > 200 LEI

Livrare GRATUITA pentru comenzi > 200 Lei

Informatii retur

Te gandesti sa returnezi ceva? Este foarte simplu. Asigura-te doar ca ne transmiti decizia ta in 30 zile de la primirea coletului si iti recomandam sa urmezi pasii de mai jos: 

- In colet alaturi de produsele comandate vei gasi Formularul de retur pe care il poti folosi pentru completarea datelor aferente. Inscrie in Formular numarul si data comenzii si facturii corespunzatoare, denumirea si codul produselor pe care le vei returna precum si codul IBAN al contului tau in care doresti sa se faca rambursarea contravalorii produselor. Te rugam sa iei in considerare faptul ca produsele pot fi returnate doar daca se afla in starea in care au fost primite si numai impreuna cu ambalajul original.


- Introdu Formularul de retur in colet alaturi de produsele pe care doresti sa le returnezi si expediaza-l prin intermediul oricarei companii de curierat sau prin intermediul serviciilor postale la adresa: miniprice4all, BELNADI REPER SRL, bd. Republicii nr. 12/4, 430264 Baia Mare, jud. Maramures. Pentru o procesare mai rapida a returului este foarte important sa completezi si sa introduci Formularul de retur in colet.

Asigura-te ca trimiti coletul in termen de 30 zile de la data la care ne-ai anuntat. Iti recomandam sa pastrezi aceeasi modalitate de livrare a produselor returnate ca si cea aleasa pentru livrarea initiala (curier sau posta).


- In cazul in care la plasarea comenzii ai solicitat livrarea comenzii prin Curier si doresti efectuarea returului tot prin intermediul firmei de Curier, pentru optimizarea costului de livrare aferent dar si pentru o procesare facila din partea ta iti recomandam sa ne trimiti un email la contact@miniprice4all.ro si sa plasezi o comanda de ridicare a coletului.

Vom lua noi legatura cu firma de curierat partenera si vom trimite noi curierul la tine.

Daca procedezi in modul de mai sus, vei beneficia de un cost de retur de doar 0 lei/colet (la care se pot adauga doar taxe aditionale aferente kilometrilor suplimentari pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire a curierului). Poti consulta lista completa a localitatilor aflate in afara ariei de acoperire a curierului aici.

In cazul in care la plasarea comenzii ai solicitat livrarea prin intermediul Postei Romane, taxa de transport pentru retur va fi suportata de tine. 


- Dupa ce coletul ajunge la noi si dupa verificarea cantitativa si calitativa a produselor returnate vei primi un email in care vei fi instiintat in legatura cu acceptarea returului.


- Contravaloarea aferenta produselor returnate (daca este cazul mai putin eventualele taxe aditionale de km suplimentari in cazul in care plasezi catre noi comanda de ridicare a coletului prin Curier) va fi rambursata catre tine in cel mult 14 zile de la data la care ne-ai informat asupra returului, prin virament in contul indicat de tine in Formularul de retur. Putem amana rambursarea pana la primirea Produselor sau pana cand ne trimiti dovezi in legatura cu returnarea acestora, oricare dintre cele două situatii are loc mai devreme.


Pentru orice informatii suplimentare te rugam sa ne contactezi prin email la adresa contact@miniprice4all.ro sau telefonic la numarul 0744118982. Pentru informatii aferente dreptului tau de retragere viziteaza sectiunea Termeni si conditii sau sectiunea Retragerea e pe site.

Iti multumim pentru ca ai ales miniprice4all.ro si te asiguram de angajamentul nostru pentru a-ti oferi servicii de calitate si o experienta de cumparare cat mai placuta.