LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI > 200 LEI

Livrare GRATUITA pentru comenzi > 200 Lei

Transport si retururi

I. LIVRAREA

 

Produsele comandate de catre dumneavoastra sunt livrate în toata tara prin POSTA ROMANA sau CURIER RAPID.

Taxele aferente celor doua modalitati de livrare sunt:

1. POSTA ROMANA:

  • 8 RON pentru comenzi mai mici de 100 RON
  • 6 RON pentru comenzi intre 100 RON si 200 RON
  • GRATUIT pentru comenzi peste 200 RON !!!

 2. CURIER RAPID*:

  • 15 RON pentru comenzi mai mici de 100 RON
  • 9,5 RON pentru comenzi intre 100 si 200 RON
  • GRATUIT pentru comenzi mai mari de 200 RON !!!

*Pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire a Curierului se adauga tarif pentru kilometri suplimentari.

Termenele de livrare sunt de 3-5 zile in cazul livrarii prin POSTA ROMANA si de 1-2 zile in cazul livrarii prin CURIER RAPID.

Coletul contine factura fiscala, iar in cazul platii in sistem ramburs reprezentantul firmei de curierat elibereaza dovada încasarii rambursului, document care tine loc de chitanta fiscala.

 

II. RETURUL

 

Puteti primi banii inapoi, garantat, in max. 10 zile

Produsele comandate pe site-ul miniprice4all.ro pot fi returnate in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

 

Conform prevederilor in vigoare, cumparatorul nemultumit de calitatea produselor, sau in cazul in care constata ca produsul nu corespunde cerintelor, este indreptatit sa denunte unilateral contractul in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii produselor.

In cazul denuntarii, produsele returnate trebuie sa fie in aceasi stare ca si cea in care au fost receptionate. Cheltuielile de restituire sunt suportate de catre cumparator.

 

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va efectua in cel mult 10 de zile de la data primirii de catre noi a produselor returnate.

 

Procedura de returnare a produselor

 

In cazul in care doriti sa returnati un produs achizitionat, va rugam:

 

1. Sa ne ne informati despre intentia de returnare printr-un email la adresa contact@miniprice4all.ro cu precizarea produsului/produselor pe care doriti sa le returnati,  numarului comenzii aferente si datele contului propriu in care se doreste rambursarea contravalorii produselor.

 

2. Sa reambalati produsul corespunzator incluzand si o copie a facturii si sa il expediati prin acelasi serviciu de curier la adresa specificata in factura.

 

Pentru orice alte informatii suplimentare legate de livrarea sau returul produselor va rugam sa sunati la numerele de telefon afisate pe site, sa ne scrieti un e-mail la adresa contact@miniprice4all.ro sau sa completati formularul online din pagina de Contact.

 

Cu mult drag,

 

Echipa miniPRICE