LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI > 200 LEI

Livrare GRATUITA pentru comenzi > 200 Lei

Plata, livrare si retur

 

Metode de livrare si plata:

miniprice4all.ro pune la dispozitia dumneavoastra urmatoarele metode de livrare si plata:

 

    • Posta Romana, plata ramburs, Livrare in 3-5 zile, 10 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 250.00 RON
    • Urgent Curier, plata ramburs, Livrare in 1-2 zile, 15 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 250.00 RON

Retur:

 Se poate returna orice articol achizitionat in termen 14 zile de la sosirea coletului. Cheltuielile ocazionate de transport sunt  suportate de dvs. 

Returul se va face cu același serviciu de transport cu care s-a facut livrarea. Marfurile returnate trebuie să fie în ambalajul original, cu toate etichetele și accesoriile atașate corespunzător și fără să prezinte urme de deteriorare sau uzură, sa nu fie purtate, utilizate.

La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca sunt indeplineste conditiile mai sus mentionate. În caz contrar, compania noastră își rezervă dreptul de a nu accepta returul comenzii. 
În cazul în care condițiile de retur sunt îndeplinite, suma va fi returnata în termen de maxim 30 zile (din momentul în care returul a ajuns la noi), prin mandat poștal. 

Putem amâna rambursarea până la data primirii sau a colectării bunurilor care au făcut obiectul vânzării, sau până la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis  bunurile către noi.


Coletele cu ramburs  nu vor fi acceptate. Conform legii în vigoare, cheltuielile de transport pentru marfa returnată vor fi suportate integral de dumneavoastră!
Nu vor fi suportate cheltuielile de returnare in urmatoarele situatii:
- dacă se primeste colet un alt articol față de cel comandat.
- daca ați constatat că articolul primit are defecte de fabricație.

 

Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati folosind fie formularul de contact de pe site, fie raspunzand la e-mailul de confirmare a plasarii comenzii. In ambele cazuri, va rugam samentionati numarul comenzii, pentru o solutionare prompta a oricarei situatii.

 

Va multumim si va invitam sa va bucurati de produsele oferite de noi