LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI > 200 LEI

Livrare GRATUITA pentru comenzi > 200 Lei

Plata si livrarea


Profita acum de LIVRARE GRATUITA pentru Comenzile mai mari de 200 Lei expediate prin Curier* sau Posta Romana, cu exceptia produselor cu greutate mai mare de 2,5 kg si produselor voluminoase!
*Pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire a Curierului se poate adauga tarif pentru kilometri suplimentari.


TERMENE DE LIVRARE :

Termenul de livrare al fiecarui produs este mentionat in pagina de produs si il poti vizualiza inainte de adaugarea produselor in cos.

Pentru produsele cu mentiunea "Disponibil in stoc", termenele de livrare sunt urmatoarele:
1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii pentru livrarea prin Curier si
3-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii pentru livrarea prin Posta. 

Pentru celelalte produse Termenele de livrare sunt cele specificate la Pagina fiecarui produs, sectiunea Termen de livrare.


OPTIUNI DE PLATA :

In functie de ce metoda ti se potriveste poti utiliza urmatoarele metode de plata:

Plata cu cardul - cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si Mastercard. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele miniprice4all.ro

Plata in sistem ramburs - daca alegi aceasta vaianta va trebui sa achiti contravaloarea comenzii catre curier sau la posta in momentul livrarii/ridicarii coletului.

Plata prin transfer bancar - in emailul primit dupa plasarea comenzii vei regasi toate detaliile necesare efectuarii platii prin transfer bancar. Pentru accelerarea procesului, te rugam sa ne trimiti o copie dupa ordinul de plata, la adresa de email: contact@miniprice4all.ro Produsele comandate vor fi livrate dupa ce suma reprezentand contravaloarea comenzii va fi debitata in contul nostru.